Miercuri, 28 Noiembrie 2012 16:26

Zilele Medicale Prahoneve 2012

Evaluati acest element
(0 voturi)

In perioada 1 – 3 noiembrie, s-a desfasurat la Sinaia, in cadrul Centrului International de Conferinte Casino, simpozionul national "Zilele Medicale Prahovene", un eveniment de mare anvergura cu o traditie de peste 28 ani, cu caracter pregnant interdisciplinar, tema manifestarii de anul acesta fiind "Managementul PRE si POST Operator al Bolnavului Chirurgical" si s-a bucurat de prezenta a peste 400 invitati. Pentru mai multe detalii: http://www.zilelemedicaleprahovene.ro/index.html

Ziua de Sambata, 3 Noiembrie, a fost dedicata  Termografiei medicale. Tematica generala a fost - Termografia medicala in context imagistic interdisciplinar.

La eveniment au participat atat membri SRT cat si persoane interesate de aceasta disciplina iar prezentarile au fost sustinute de Prof. Adriana Sarah Nica (Institutul de recuperare Medicala, Bucuresti) - Prezent si perspective in termografia medicala-, Dr. Ghe. Serbu - Termografia – Erori si artefacte- si Dr. Calin Tiu.

Printre temele abordate au fost cele ale diagnosticarii diverselor tipuri de afectiuni,  perspective in termografia medicala, erori si artefacte in termografie, competentele in termografie s.a.

In cadrul acestui eveniment reprezentantii echipei Liamed au sustinut prezentarea site-ului Societatii Romane de Termografie – www.srt.ro.

Evenimentul a fost incheiat de utilizarea in aplicatii hands-on a termografelor Flir, de ultima generatie.

Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012 16:28

Galerie de Imagini

sus